Ramen wassen

Een streeploos resultaat!

Het belangrijkste voor mij als glazenwasser is dat u tevreden bent over het eindresultaat. Daarom bespreek ik graag eerst wat uw wensen zijn. Belangrijk om te weten is om hoeveel ramen het gaat, op welke etage deze zich bevinden en hoe vaak per jaar de ramen gewassen moeten. Aan de hand van uw specifieke wensen kan ik dan een prijs op maat maken. Dit kan in sommige gevallen per telefoon of e-mail, maar meestal zal ik langskomen om een duidelijk beeld van de situatie te krijgen. Dit voorkomt onnodige prijsverschillen achteraf.

 

Als we samen een prijs zijn overeengekomen plannen we een datum voor de eerste wasbeurt. Ik zal op tijd aanwezig zijn om alle voorbereidingen te treffen. Als het niet nodig is dat er iemand aanwezig is zal ik ook zorgen dat ik water bij me heb.

 

De ramen worden gewassen met speciaal glazenwasmiddel. Dit middel zorgt ervoor dat vuil verwijderd wordt en het moeilijker wordt om zich in de toekomst te hechten. In combinatie met de wasser met extra lange vezels voor maximale reiniging en vuilopname krijgt u een glashelder resultaat.  Als alles gewassen is kunnen we samen een rondje om het huis maken om het resultaat te bekijken.

 

Betalen kan wanneer u aanwezig bent direct aan de deur gebeuren (particulier) of anders zal ik u per e-mail een nota sturen met daarop het verschuldigde bedrag en het rekeningnummer naar waar u het kunt overmaken. Vermeld bij het overmaken altijd uw adres en naam. Let op, de betaling dient binnen 14 dagen te zijn voldaan.